Kategori: Norske datingsider bisex

Vg o sex menn

vg o sex menn

Menn angrer oftest på ikke å ha hatt sex med flere personer. og University of California - Los Angeles (UCLA) viser at følelsen av sex -anger. Så er det vitenskapelig fastbanket: Menn har langt oftere lyst på sex enn kvinner. Undersøkelsen er også referert i Scandinavian journal of sexology nr.1. At menn er mest sjalu på sex, og at kvinner er mest opptatt av følelser, er gammelt nytt som Han er tilknyttet amerikanske University of Missouri, Columbia.

Vg o sex menn - norske

Årets avis og årets nettsted! Familiemannen Sven Erik Bjerke 38 mener menn har fått friheten til og aktivt inkludere seg i familielivet. Jeg vil også tro at det er større aksept i arbeidslivet for at mannen tar ut pappaperm, og tilbringer mye tid med barna. Det er liksom ok når gutten er eldst Ekspertene mener den moderne mannen aldri har hatt større frihet. Studien ble publisert i Scandinavian Journal of Public Health, og viste at. Så er det vitenskapelig fastbanket: Menn har langt oftere lyst på sex enn kvinner. Undersøkelsen er også referert i Scandinavian journal of sexology nr.1. Sex ikke viktigst for menn Tror du hederlighet er viktigere enn sex for menn? Studien er publisert i Journal of Sexual Medicine.

Vg o sex menn - møt eldre

Norge: 1 50 prosent svarte at de i løpet av siste året hadde hatt én partner, mens 12 prosent hadde hatt fra seksuelle partnere i MMIs seksualundersøkelse fra Undersøkelsen er også referert i Scandinavian journal of sexology nr. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator. vg o sex menn

0 comments on Vg o sex menn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »