Kategori: Norske datingsider bisex

Mobilen telefon sex

mobilen telefon sex

Hvordan har man telefonsex? Hvordan begynner man, hva skal man si osv? Reiser snart fra kjersten en stund og kan nok reine med dette som. Er det "vanlig" å ha hatt telefonsex? er det man sier til hverandre?, - sett på vibrasjon og legg mobilen i rompa, så ringer jeg deg opp igjen!? 0. Spill inn en liten lydfil med noen av din kjærestes favorittfantasier og legg gjerne til en egen ny en Sendes til mobilen og vips er det telefonsex på gang ;o).

Mobilen telefon sex - erotisk

Er det greit, eller ikke? Nå skal det legges asfalt under togskinnene Tu. Jeg er ei jente som blogger uhemmet om hva som enn faller meg inn. Stenge det inne så man ikke blir lei seg.

Videos

Laser Topalović - Mobilni telefon Page 1 of 2 - Telefonsex - hva, hvordan og hvorfor - posted in Samliv og relasjoner: Telefonsex når jo en helt ny dimensjon med 3G- mobiler.:). Hvordan har man telefonsex? Hvordan begynner man, hva skal man si osv? Reiser snart fra kjersten en stund og kan nok reine med dette som. Er det "vanlig" å ha hatt telefonsex? er det man sier til hverandre?, - sett på vibrasjon og legg mobilen i rompa, så ringer jeg deg opp igjen!? 0.

0 comments on Mobilen telefon sex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »